Portfolio


Deze hoek heb ik samengesteld voor een fictief stel. Ze wilden een warme en strakke uitstraling voor hun woonkamer met heldere lijnen en een natuurlijke touch.

D.m.v een strakke bank en de minimalistische lijnen van de fauteuil heb ik het strakke element toegevoegd.

Met het paneel tegen de wand en het carpet op de grond met warme uitstraling en de cactussen is het natuurgevoel erin gebracht.

Dit is te bezichtigen bij Hedi Meubelen.

Dit hoekje heb ik samengesteld voor een fictief persoon. Een avontuurlijke en bereisde vrouw die graag leest. Ze wilde dit graag terugzien in haar interieur...

Om deze vrouw het bereisde en avontuurlijke gevoel te geven in haar relaxhoekje heb ik paneeldeuren uit India en een boekenrek gebruikt. Beide uit India. Een heerlijk zittende fauteuil en het  warme licht maken het tot een warm geheel.

Dit hoekje is te bezichtigen bij Hedi Meubelen.


Voor deze opdracht was het uitgangspunt een bestaande situatie. De uitdaging was om op zoek te gaan naar een mix tussen industrieel (voor hem) en landelijk (voor haar)...

De bank en de fauteuil waren oke alleen miste het een warme touch. Dus door het toevoegen van een mooi kleed op de vloer in warme materialen en het hout in het bijzettafeltje kreeg het toch die huiselijke sfeer.

Ook dit is te zien bij Hedi Meubelen.