Advies compleet

Met dit pakket koop je een volledig plan om het interieur wat je zo graag wilt hebben te bereiken. Een interieur wat je past als een jas en precies laat zien wie er woont. Jouw karakter, smaak en woonwens worden in jouw huis waargemaakt. Samen bespreken we je woonwens en met de daaruit voortvloeiende wensenlijst gaan we aan de slag. Door middel van een uitgebreide intake, het doornemen van allerlei stoffen- en materiaalstalen en jouw keuzes uit mijn woonstijlenboek komen we tot een stijl die bij je past. Door mij worden afmetingen opgenomen en ik maak foto's van je interieur, meubels en accessoires.

Vervolgens maken we een vervolgafspraak waarin ik je mijn plan uitgebreid zal presenteren en toelichten. Het volledige adviesplan werk ik voor je uit in een boekwerk wat zal bestaan uit:

 Een moodboard waarmee je in een oogopslag kunt zien waar je naartoe zal gaan werken
 Een plattegrond met daarin alle meubelen
 Een plattegrond met het kleurenplan
 Het meubelaankoopadvies
 Het accessoireaankoopadvies
 Het verlichtingsadvies
 Het wand-, raam- en vloeraankoopadvies

Binnen het boekwerk worden alle gemaakte keuzes toegelicht. Daarnaast ontvang je een overzicht van winkels van jouw gekozen stijl en voorkeur. Dat zorgt ervoor dat je gericht je tijd kunt invullen bij de juiste winkels.

Pas als alle vragen zijn gesteld en beantwoord ronden we het advies af. Je gaat hierna zelf aan de slag. Mocht het nodig zijn dan mag je tussentijds altijd contact met me opnemen. Wanneer je aangeeft dat het tijd is voor de bekende puntjes op de i, kom ik nogmaals naar je toe. We nemen de tijd om het resultaat te bekijken en door te spreken. Vervolgens leg ik de laatste hand aan het afstylen van jouw nieuwe interieur. En zie daar: JOUW THUIS!