Shopmaatje

Met dit pakket koop je mijn kennis en expertise. We gaan letterlijk samen op pad om meubels en accessoires aan te schaffen. Doordat de ruimte en het lichtval in een winkel anders is dan bij jou thuis en het aanbod groot kan het gebeuren dat je focus vertroebeld raakt. Ook kan ik je ondersteunen bij het uitzoeken van je wand- vloer- en raambekleding. Om ervoor te zorgen dat alles goed op elkaar aansluit qua nuances en contrasten.

Dus daar waarbij jij hulp wilt ben ik er voor jou. Zodat datgene wat je aanschaft de juiste keuze zal zijn voor jouw interieur. Uiteraard vinden deze aankopen plaats in een winkel van jouw voorkeur. Heb je zelf geen idee, dan heb ik adressen van winkels waar jij vast zult slagen.

Voor dit advies wil ik graag duidelijke foto’s van je interieur en meubels ontvangen. Ook een schets met hierin de afmetingen van de ruimte is hiervoor gewenst. Deze zijn nodig om een passend advies te kunnen verlenen, wat sfeer en afmetingen van de aan te schaffen meubels en/of accessoires betreft. De foto's en de schets dienen tenminste één week voor aanvang van onze afspraak bij mij binnen te zijn. Dit kan zowel via mail als via WhatsApp.